VIII. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ

2 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayelerinde “İklim Dirençli Sanayi ve Güçlü Türkiye”  başlığı ile yapılacak VIII. İstanbul Karbon Zirvesi için sivil toplum gücümüzü sunuyoruz.

Türkiye’deki Plastik Sektörünün Birleştirici Gücü PAGEV olarak bizler de zirveyi destekleyen kuruluşlar arasındayız. Zirvede iş dünyası duruşu da oldukça yüksek. Aşağıda adresi verilen web sitesi üzerinden önceki zirvelerin sonuç raporlarını detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Zirvede sürdürülebilir üretim ve tüketimde karbon yönetiminin yeri; karbon yönetimi ve iklim değişikliği mücadelesini doğru ilişkilendirme ve uygulama; İklim finansmanı ve yeşil bankacılık gelişmeleri; Karbon Ticaret Sistemi (ETS) küresel gelişmeleri; Karbon piyasalarının bugünü ve yarını; Karbon yönetimi en iyi uygulamaları başlıklarında üst düzey konuşmacılar yer alacaktır. SÜT-D Küçük Karbon Kahramanı ve SÜT-D Düşük Karbon Kahramanı Ödül takdimleri yapılacaktır.

PAGEV Lisesi öğrencilerimiz, “2021 Küçük Karbon Kahramanı” ödülünü aldılar.
Video için tıklayınız.

SÜT-D’nin Türkiye’de karbon yönetimi kapasitesini artırma görev tanımına uygun olarak yaygın etki yaratma hedefi için ilan ettiği Küçük Karbon Kahramanı ile Düşük Karbon Kahramanı ödüllerinde 2021 SÜT-D Küçük Karbon Kahramanı, PAGEV’in okulu olan Küçükçekmece PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gösterisi zirve paydaşlarının iklim dostu yarın için neşesi ve umudu Çevreci Kahramanları olmuştu. 
 

Detaylı Bilgi: www.karbonzirvesi.com

Kayıt için: meliha@karbonzirvesi.com

 

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5