SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ ÖDÜLLERİ 2021 BAŞVURULARI 30 HAZİRAN’A KADAR UZATILDI

Ekonomik, sosyal ve çevresel konularda önemli etkiler yaratan ve ortak geleceğimize sahip çıkan projeleri vurgulayarak, iş dünyası için rol modelleri göstermek amacıyla Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan "Sürdürülebilir İş Ödülleri" için başvurular başlamıştır. PAGEV'in desteklediği Sürdürülebilir İş Ödülleri'ne; Büyük ölçekli, KOBİ, Startup ve Belediyeler tarafından toplam 15 kategoride yapılacak başvurular, 30 Haziran’a kadar devam edecektir.

Enerji Yönetimi, Atık Yönetimi, Su Yönetimi, Sürdürülebilir İş Raporlaması, Karbon Yönetimi, Döngüsel Plastik Yönetimi, Sürdürülebilir İnovasyon, Sosyal Etki, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık, İşbirliği, Sürdürülebilirlik İletişimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, Kadının Güçlendirilmesi, Çalışan Katılımı ve Startup başlıkları altında, alanında uzman akademisyenlerden ve lider isimlerden oluşan seçkin jüri üyeleri tarafından yapılacak değerlendirmelerin ardından kazananlar projeler ödül töreninde açıklanacaktır.

Türkiye’de sürdürülebilir gelecek hedefi ile yeni ekonominin örnek lider kurumları arasında yer almak ve diğer kuruluşlara model teşkil etmek için,
sizler de projeleriniz ile başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru ve detaylar için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi için; ezgiu@surdurulebilirlik.com.tr

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5