Ser Rezistans Kurucusu merhum Serdar EVRENKAYA’nın ardından…

23 Ağustos 2009'da kaybettiğimiz Serdar Evrenkaya, bize sadece bir miras değil, aynı zamanda bir ilke bıraktı. 1996 yılından bu yana, onun bu ilkeleriyle, plastik işleme makineleri için en kaliteli rezistans ve ısıtma teknolojileri üretimi bizim gücümüz olmuştur. Sektörümüzdeki öncü üreticilerden biri olarak, müşterilerimiz için gerçek çözümler bulmaktayız ve en yüksek kalite ve verimlilikte ürünler için yeni standartlar belirlemekteyiz.

Bu yaklaşım, şirketimizin sürekli büyümesinin sağlam temelini oluşturmuştur. Kurucumuz Serdar Evrenkaya'nın vizyonu, sektöründe lider bir kişilik olarak tanımlanmıştır. 

Ailenin Bir Parçası

Serdar Evrenkaya, bize sadece bir iş değil, bir aile oluşturma anlayışını da öğretti. Ahlaki değerler, onun işimizde yer almasının en önemli sebeplerindendir. Ekip arkadaşlarımıza gerçek anlamda bir aile olarak değer veririz. Serdar Evrenkaya'nın mirası, büyük bir tutkuyla çözümler yaratan bu ailedir. 

Kalite ve Yetenek

Serdar Evrenkaya'nın dediği gibi, kompleks ısıtma sistemleri için sadece standart değil, bireysel çözümler de sunmamız gerekiyor. Onun liderliğinde, uzmanlarımızla birlikte, projenin danışmanlık aşamasından tamamlanmasına kadar destek oluyoruz. Evrenkaya'nın ilkesi doğrultusunda, projeleriniz için başlangıçtan itibaren doğru dili konuşuyoruz. 

Sektör Bilgisi, Verimlilik ve Çözüm Odaklılık

Serdar Evrenkaya, plastik işleme makinalarında ihtiyaç duyulan elektrikli ısıtma teknolojisi konusunda aynı zamanda bir öncüydü. Onun vizyonuyla, sürekli olarak iyileştirme ve en yüksek kalite için çaba gösteriyoruz. Ürünlerimiz, onun öngörüsü sayesinde, üretimde ısı ihtiyacının bulunduğu tüm endüstri sektörlerinde kullanılır. Yüksek düzeyde çeşitli ürün yelpazemiz sayesinde, her görev için uygun bir çözüm sunabiliyoruz.

 

Anısına Saygıyla… 

Erkan Evrenkaya

 

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5