PLASTİK AMBALAJ SEKTÖRÜNÜN ZİRVESİ İÇİN KONUŞMACI BAŞVURULARI AÇILDI

5. PAGEV Uluslararası Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresi

PAGEV Uluslararası Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresi Organizasyon Komitesi adına sizleri 30 Ekim 2018 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Otel'de düzenlenecek olan 5. PAGEV Uluslararası Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresi’ne davet etmekten mutluluk duyarız.

Geçen sene TOBB Ambalaj Sanayi Meclisi, ASD, AMD, FASD, SEPA ile gerçekleştirdiğimiz Ambalaj Zirvesinin büyük başarısı ardından, bu sene çıtayı daha da yukarılara çıkarıyoruz.

Plastik ambalaj sektöründe yeni teknolojiler ve trendler, hammadde, pazar, inovatif gelişmeler ve tasarım gibi konuların tartılaşacağı Kongremiz bu yıl "Geleceğin Ambalajları" teması ile gerçekleşecektir. Temizlik ve kişisel bakım ürünlerinden yiyecek, içeceklere, giyim tekstilden elektronik ürünlerin ambalajına kadar bir çok alanda ambalaj sektörü mercek altına alınacaktır.

Bir önceki kongrenin tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Kongrede tartışılacak konu başlıkları aşağıdaki linkte yer almakta olup, konuşmacı olarak başvuru yapmak isteyen sektör mensuplarımızın PAGEV Teknik Uzmanı Canan Erdoğan (canan.erdogan@pagev.net.tr 0212 425 13 13) ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Kongrelerimizde ayrıca firmalarımıza tanıtım imkanı sağlayacak etkin sponsorluk seçeneklerimiz bulunmaktadır. Sponsorluk dosyasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Konuşmacı Başvuru Formu için tıklayınız.
Sponsorluk Seçenekleri için tıklayınız.
Bir önceki kongrenin tanıtım videosu için tıklayınız.
Bir önceki kongrenin fotoğrafları için tıklayınız.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5