PAGEV YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ... Olağan Genel Kurul Yapıldı...

PAGEV YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Vakfımızın 2015 Yılı Olağan Genel Kurulu 16 Nisan 2016 Cumartesi günü Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Bu yılki PAGEV Olağan Genel Kurulu’nda; görev süreleri dolan 3 Yönetim Kurulu üyeliği ve 1 Denetim Kurulu üyesinin seçimi yapıldı.

Hali hazırdaki Yavuz Eroğlu Başkanlığındaki Yönetimin tek liste ile girdiği Olağan Genel Kurul seçimleri sonucunda PAGEV Yönetim Kurulu güven tazeledi. Dünyada ve Türkiye’de plastik sektörünün birleştirici gücü olma vizyonuna sahip olan Vakfımız, birlik ve beraberlik içerisinde bir Genel Kurulu daha tamamlamış oldu.

Yapılan seçim sonucunda yeni PAGEV Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu;

Başkan Yavuz EROĞLU (Sem Plastik), 1. Başkan Yardımcısı Ahmet MERİÇ (Enformak), 2. Başkan Yardımcısı Ali Karadeniz (GF Hakan Plastik), Sayman Üye Kadir TOPUÇAR (Engel Makina), Sekreter Üye Cemil ÇAKAR (Kareks Polimer), YK Üyesi Aziz ÖZAY (Aziz Plastik), YK Üyesi Özge YAVUZ (Özge Plastik), YK Üyesi Kazım ÖZTÜRK (Petek Plastik), YK Üyesi Abdullah KARATEPE (Öznar Plastik), YK Üyesi Burak ÖNDER (Lüks Plastik) ve YK Üyesi Cengiz KARABOLAT (Meltem Makina).

PAGEV Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri

Özge AVCI (Netpak Ambalaj), Hakan AKARSU (Ay-Ka Plastik), Serkan KARATAŞ (Karataş Makina), Mehmet ASLAN (Astan Plastik), Ömer ERTEMİZ (Gamma Makina) ve Eren ÜNLÜ (Akümsan Plastik).

PAGEV Denetim Kurulu Asil Üyeleri

Dursun Cemal BAK (Polinet Plastik), Cuma ÇEKİCİ (Mensad), Şaban GÜLBAHAR (Üstün Plastik).

PAGEV Denetim Kurulu Yedek Üyeleri

Salih ERYILMAZ (Apeks Makina), Erkan İNDİBAY (Zirve Polimer), Ersoy KAYA (Nazkaya Ambalaj).

Olağan Genel Kurul Toplantımız öncesinde; PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Plastik İşleme Atölyelerine Makina ve Ekipman bağışında bulunan firmalarımızdan; Hastek Plastik Sistemleri - Sn. Muharrem Manav, Ekin Makina - Sn. Abdullah Karabulut, Karataş Makina - Sn. Kasım Karataş ve Özlider Plastik - Sn. Serkan Güleç firmalarına şükran plaketi takdim edildi. Ayrıca etkinlik içerisinde geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz sektörümüzün ilk plastikçilerinden Sn. Muammer İbrişim'in adı ise okulumuzun bir laboratuvarına verildi.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5