PAGEV Plastik Sektör Sorunları ve Kimya Sektörü Strateji Belgesi Çalıştayı'nı İzmir'de Düzenlenleyecek

Değerli Sektör Mensubumuz,

PAGEV, Avrupa'nın ikinci, Dünyanın altıncı büyük Plastik Mamul Üreticisi olan Türk Plastik Sanayisinin karşılaştığı sorunları masaya yatırıp, çözüm üretmeye ve muhatabı yetkili mercilere iletmeye devam ediyor. Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki sanayicilerimizle buluşarak gerek yerel gerekse ulusal ölçekte sektörümüzü değerlendirdiğimiz çalıştaylarımızın 3.sünü İstanbul ve Konya'nın ardından İzmir'de gerçekleştiriyoruz.


Her seferinde üzerine bir tuğla daha ekleyerek devam edecek olan çalıştaylarımızın bu etabı T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Faruk Özlü'nün teşrifleri, TOBB Başkan Yardımcısı ve EBSO Başkanı Sn. Ender Yorgancılar'ın katılımı ve TOBB Plastik, Kauçuk ve Kompozit Sanayi Sektör Meclisi'nin katkıları ve PAGEV organizasyonuyla 29 Temmuz 2016, Cuma günü, Hilton İzmir Hotel'de, kamu kurumlarımızın değerli temsilcileri ve sanayicileri ile birlikte gerçekleştirilecek. Çalıştayımızın ilk oturumunda sektör sorunlarımız ve çözüm önerileri değerlendirilecek olup, ikinci oturumunda ise T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız himayelerinde 3 yılda bir hazırlanan Türkiye Kimya Sektör Strateji Belgesi oluşturulacaktır.


Bu kapsamda bir çok kamu kurumunun hazır bulunacağı, yaşadığımız sorunları ilk elden paylaşma imkanı bulacağımız “Plastik Sektör Sorunları ve Kimya Sektörü Strateji Belgesi Çalıştayı”mıza katılımınız ve katkılarınızdan büyük memnuniyet duyacağız. (LCV için iletişim; Uğur Aktel, 0212 425 13 13, pagev@pagev.net.tr)


Saygılarımla,


Yavuz EROĞLU
TOBB Plastik, Kauçuk ve Kompozit Sanayi Sektör Meclisi Başkanı
PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı

Çalıştay programı için lütfen tıklayınız.

PAGEV Konya Çalıştay görüntüleri için tıklayınız.

PAGEV İstanbul Çalıştay görüntüleri için tıklayınız.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5