PAGEV OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA TARİHİ KATILIMPAGEV OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA TARİHİ KATILIM

PAGEV OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA TARİHİ KATILIM

YENİ VİZYONUMUZ “DÜNYADA VE TÜRKİYE’DE PLASTİK SEKTÖRÜNÜN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLMAK”…

 18 Nisan 2015 Cumartesi günü Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen PAGEV Olağan Genel Kurul Toplantısı sektör temsilcilerinin büyük ilgisi ile tarihi bir katılıma imza attı.

Yavuz Eroğlu Başkanlığında yönetimde bir yıllık süresini tamamlayan PAGEV Yönetim Kurulu PAGEV üyelerinin tam desteği ile güven tazeledi.

Geçtiğimiz yıl Başkanlık seçiminin yapıldığı toplantıdan daha fazla katılımın gerçekleştiği PAGEV Olağan Genel Kurulu’nda görev süreleri dolan üç yönetim kurulu üyeliği ve bir denetim kurulu üyesinin seçimi gerçekleştirildi.

Tek liste olarak yapılan seçimde yine tarihi bir rekor geldi. Genel kurul katılımcıları eksiksiz ‘oybirliği’ ile aday listeyi onayladı. Gelen oy sayısı itibariyle de PAGEV tarihindeki en yüksek oy ile Yavuz Eroğlu yönetimine güvenoyu verildi.

Yeni vizyonu olarak “Dünyada ve Türkiye’de plastik sektörünün birleştirici gücü olmayı” benimseyen PAGEV böylece kavgasız, tartışmasız, ‘bayram havasında’ bir genel kurul gerçekleştirerek bu vizyonunu da hayata geçirmiş oldu.

Yavuz Eroğlu başkanlığındaki şuan ki yönetimin önerisi ile Yönetim Kurulu’na giren yeni üyeler; Özge Plastik Özge Yavuz, Akın Plastik Aziz Özay ve Petek Plastik Kazım Öztürk olurken, Denetim Kuruluna ise Mensad’dan Cuma Çekici seçildi.

Yedek yönetim kurulu üyelerini ise Netpak Ambalaj Özge Avcı, Karataş Makine Serkan Karataş, Ay-Ka Plastik Orçun Hakan Akarsu oluşturdu. Denetim kurulu yedek üyesi de Zirve Polimer Erkan İndibay oldu.

PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu’nun PAGEV Üyelerine Mesajı;

Sizlerin desteği ve güveni ile yönetimde bir yıllık süremizi tamamladık. Olağan Genel Kurul Toplantımızı da sektörümüz için büyük önem taşıyan bir etkinlikle birleştirdik. Sizlerin desteği ile hayata geçirilen Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin resmi açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, İstanbul Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve sizlerle birlikte gerçekleştirdik. Eğitim hayatına böyle bir okul kazandıran tüm PAGEV yönetici ve üyelerine teşekkürü borç biliyoruz.

Ancak Genel Kurul toplantımızın sonuçları mutluluğumuzu artırdı. Cumartesi günü yaptığımız toplantıya ara dönem seçimi için ve tek liste ile başladık. Çok güzel bir günde eminim yapabileceğiniz birçok alternatif olmasına rağmen bizleri yalnız bırakmadınız ve bizlerle birlikte oldunuz. Tarihi bir katılıma ulaştık ve seçimleri de oybirliği ile tamamladık. PAGEV’e ve yönetim olarak bizlere sahip çıktığınız için bu vesile ile her bir üyemize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Gaziantep’ten İstanbul’a; İzmir’den Konya’ya ülkemizin dört bir yanında faaliyet gösteren sizler PAGEV’in arkasında kenetlendiniz. Sizlerin güveni ile bugüne geldik ve yine sizlerden aldığımız kuvvet ile çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5