PAGEV Lisesindeki Öğrencilerimiz Yeni CNC İşleme Merkezleri ile Kalıpçılığı da Öğreniyorlar

Sektörün uluslararası boyutta gelişimi adına yaptığı çalışmalarını sürdüren PAGEV, diğer yandan da insan kaynağına yatırımlarını sürdürüyor. Kocaeli Gebze ve İstanbul Küçükçekmece’de kurduğu iki okulu ile plastik sektörünün donanımlı iş gücü ihtiyacına yönelik çalışmalar yapan PAGEV her iki okulun ihtiyaçlarına da destek vermeye devam ediyor.

Gerek Milli Eğitim Bakanlığı, gerekse de okul idareleri ile periyodik olarak inceleme ve değerlendirmeler yaparak, eksik noktaların giderilmesi noktasında gelişen teknolojiye ayak uyduracak şekilde çalışmalar sürdüren PAGEV, Küçükçekmece PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin CNC İşleme Makine ihtiyacını da karşıladı. Okul atölyelerinde uygulamalı eğitim gören yakın geleceğin plastikçi adayları bundan böyle teknik kalıp konusunda da pratik eğitim görecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan PAGEV Okullardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ünlü, “Ticari bir plastik işletmesinde yer alan temel tüm makine ve teçhizatların okullarımızda da olması gerekliliğinin farkındayız. Bu bağlamda PAGEV olarak düzenli bir şekilde takip ettiğimiz okullarımızın en üst seviyede uygulamalı eğitim verebilmeleri için gerekli yatırımları yapmaya devam ediyoruz. Küçükçekmece PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz, Plastik Kalıpçılığı atölyesinin CNC İşleme Merkezi ihtiyacını PAGEV kaynakları ile temin ederek, gençlerimizin özellikle kendi seçtikleri plastik kalıpçılığı alanında ileri seviyede uygulamalı eğitim almalarını ve sektöre daha hazır bir biçimde katılım sağlamalarını hedefliyoruz. Uygulamalı eğitimin gelişimi için her iki okulumuza da Vakıf olarak gerekli desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5