PAGEV Kampanyasına Ekonomi Gazetecileri Derneğinden Ödül

“Plastiğin doğada yeri yok, hayatımızda yeri çok” kampanyamıza Ekonomi Gazetecilerinden Ödül

PAGEV’in “Plastiğin doğada yeri yok, hayatımızda yeri çok” sloganıyla hayata geçirdiği geri dönüşüm farkındalık kampanyası ses getirmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren 7’den 70’e tüm kesimlerden olumlu tepkiler alan kampanya, Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından ödüle layık görüldü.

Kampanya filmini izlemek için tıklayınız

PAGEV’in plastiklerle ilgili yanlış algıyı yıkmak için hayata geçirdiği “Plastiğin doğada yeri yok, hayatımızda yeri çok” kampanya filmi konuşulmaya devam ediyor. Akademisyen, iş insanı, ev kadını, öğrenci gibi çok geniş bir tabanı pozitif etkileyen kampanya ile ilgili olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bugüne kadar televizyon ve radyolarda Türkiye’deki hedef kitlenin %80’ine ulaşan kampanya, sosyal medyada ise şu ana kadar toplamda 15 milyon kişiye ulaştı. Birçok köşe yazarının gazetesinde bahsettiği kampanya çerçevesinde başkanımız Yavuz Eroğlu çok sayıda Televizyon kanalında kampanyayı tanıttı.

Uzun vadede etki alanını çok daha fazla artırmasını beklediğimiz kampanyaya ilk ödül ise Ekonomi Gazetecileri Derneği EGD tarafından “Yılbaşı Buluşması” etkinliği kapsamında İstanbul Dış Ticaret Kompleksi’nde medya ve iş dünyasını bir araya getiren gecede verildi. Başkanımız ödülü Dünya Gazetesi Genel Koordinatörü ve Köşe Yazarı Vahap Munyar’ın elinden aldı.

Kampanya filmi ile ilgili çok sayıda olumlu geri dönüş alındığını belirten Başkanımız Yavuz Eroğlu şunları söyledi: “Bu kampanyamızla herkesi geri dönüşüm zincirinin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Daha iyi yaşamamızı sağlayan hemen her şeyde plastik var. Plastik Düşmanımız değil. Yeter ki onu denize atmayalım, piknik alanına bırakmayalım. Bu önemli mesajımız geniş kitlelere ulaştı ve ulaşmaya devam ediyor. Plastik atığı oluşturan yanlış davranışlara, bilinçsiz tüketime odaklanıp, eğitimle kalıcı çözüm üretmeliyiz. Geri dönüşümle döngüsel ekonomiye geçişi sağlamalıyız. Zamanla kampanyamızın etki alanının çok daha genişleyeceğine ve pozitif sonuçlarını kısa sürede göreceğimize inanıyoruz. EGD’ye geri dönüşüm farkındalığı ile ilgili çabamızı bu anlamlı ödül ile taçlandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. ”

Sosyal medyada PAGEV hesaplarını takip edip videomuzu paylaşarak kampanyamıza destek verebilirsiniz.

Kampanya filmini izlemek için tıklayınız

Başkanımız CNN Ana Haber'de kampanyayı anlattı

Kampanyamızın Geniş Basın Yansımalarından Örnekler

Başkanımız CNN'de geri dönüşüm aşamalarını tesiste anlattı

Başkanımız TGRT 'de Celal Toprak ile “Plastiğin Doğada Yeri Yok, Hayatımızda Yeri Çok” Kampanyamızı Konuştu

 

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5