PAGEV’in Reklamları, PAGEV Meslek Liselerinin Marka Gücünü Artırdı!

Bildiğiniz gibi; Avrupa’da ikinci, Dünya’da altınca sırada yer alan Türkiye Plastik Sanayii, son yıllarda plastik karşıtı haksız karalama kampanyalarına yoğun bir biçimde maruz kalmaktadır. Bu olumsuz haberlerden, en çok da gelecekte bu mesleği yapmak isteyen öğrencilerimiz ve velileri etkilenmektedir. PAGEV’in ana hedeflerinden biri de nitelikli eleman yetiştirme konusunda öncü rol oynayan PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimize talebi arttırmak ve sektörümüzün nitelikli işgücü gereksinimini garanti altına almaktır.

Bu çerçevede, PAGEV olarak 3 Aralık 2019 tarihinde startını verdiğimiz “Plastiğin doğada yeri yok, hayatımızda yeri çok” adlı kampanyamız kısa sürede çok ses getirdi.

Plastiklerle ilgili yanlış algıyı yıkmak için hayata geçirdiğimiz kampanyamız kapsamında hazırladığımız filmimizi izleyen herkesin “Plastikler gerçekten zararlı mı?”, “Çevreyi asıl kirleten ne/kim?”, “Geri dönüşüm konusunda ben ne yapıyorum?” gibi soruları sormasına yol açmayı başardı.

PAGEV Meslek Lisesi Öğrencilerimizden Kampanyaya Tam Destek Videosu

Daha önce plastik sektörünün geleceği ile ilgili yanıltıcı bilgilerden dolayı bu bölüme fazla ilgi göstermeyen öğrenciler ve veliler, plastik bölümüne artık daha sıcak bakıyorlar. Ayrıca kampanya PAGEV markasının ve dolayısıyla PAGEV Meslek Liselerinin geniş kitleler tarafından daha çok tanınmasına da vesile oldu. Bu doğrultuda gelecek eğitim yılında okullarımıza rekor seviyede başvuru alacağımızı şimdiden duyurmak isteriz. Bununla birlikte, okullarımızda öğrenim gören ve geleceğin plastikçileri olarak aramıza katılmaya hazırlanan öğrencilerimiz, aileleri ve Milli Eğitim Bakanlığımızdan çok güzel yorumlar aldık. Aynı şekilde okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz de mutluluklarını ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Bu güzel haberi sizlerle paylaşırken, sizleri tekrar kampanyamıza destek vermeye ve "Plastiğin Doğada Yeri Yok, Hayatımızda Yeri Çok" mesajının en geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olmaya davet ediyoruz.

PAGEV Meslek Lisesi Öğrencilerimizden Kampanyaya Tam Destek Videosu

Kampanya Açılış Konuşması

"Plastiğin Doğada Yeri Yok, Hayatımızda Yeri Çok" Reklam Filmi

 

Saygılarımla,

Yavuz EROĞLU
Başkan

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5