PAGEV FUAR GAZETESİ ve PAGEV PLASTİK DERGİSİ PLAST EURASIA FUARI’NDA YİNE SİZLERLE BULUŞUYOR

Son iki yıldır düzenlenen PLAST EURASIA Fuarlarında yayınlanarak, fuar süresince sıcak haber ve gelişmeleri katılımcı ve ziyaretçi sektör profesyonelleri ile paylaşan PAGEV Fuar Gazetesi, beğeni ve ilgi ile karşılanmıştı. Bu yıl düzenlenecek fuara az bir süre kala yayın hazırlıklarına başladığımız gazetemiz, 7-10 Aralık 2016 tarihlerinde yapılacak olan PLAST EURASIA Fuarı’nda yine yerini alacaktır.

Fuarda sergilenecek ürünlerin ve yeniliklerin de tanıtılacağı “PAGEV FUAR GAZETESİ” fuar süresince ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtılacaktır. 35 cm (yükseklik) X 28 cm (en) ebatlarında basılacak gazetede reklam ve fuarda sergileyeceğiniz yenilikleriniz ve ürünlerinizle ilgili kısa haberler ile yer alabilirsiniz. PAGEV FUAR GAZETESİ; fuar boyunca 4 gün ve 2 sayı olmak üzere (Fuarın ilk günü 7 Aralık ve üçüncü günü 9 Aralık olarak 2 sayı hazırlanacaktır) toplamda 40 Bin adet olarak fuar süresince dağıtılacaktır.

Fuarda her zaman olduğu gibi yine yerini alacak diğer mecramız da PAGEV PLASTİK DERGİSİ olacaktır. Fuar özel sayımıza reklam vermek isteyen sektör mensubu firmalarımızın reklam vermek için bir an evvel Vakfımız ile iletişime geçmelerini beklemekteyiz.

PAGEV Fuar Gazetesi ve PAGEV PLASTİK DERGİSİ Fuar ÖZEL SAYILARINDA; Reklam ve haber çalışmaları için yer almak isteyen Sayın Sektör Mensuplarımızın detaylı bilgi için; PAGEV Mustafa Gür (0212 425 13 13 - mustafa.gur@pagev.net.tr) ile temasa geçmelerini bekler, iyi fuarlar dileriz.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5