PAGEV Başkanından 25. Yıl Teşekkür Mesajı...

Sevgili Dostlar,

Öncelikle plastik sektörü ailesinin bir üyesi olarak 25. yılımızı kutladığımız iftar yemeğimize katılarak bizlerle birlikte olabilenlerinize teşekkür ediyoruz. Çok kıymetli vaktinizden ayırıp, soframızı paylaştınız, şeref verdiniz, güç kattınız! Mazeretleri sebebi ile birlikte olamadığımız dostlarımızın eksikliğini hissettik, ama biliyoruz ki gönüllerimiz bir...

 

PAGEV olarak 25 yılı geride bıraktığımız şu günlerde geriye dönüp baktığımızda; sektörümüzdeki gelişimi ve dönüşümü net olarak görebiliyoruz. Sektörümüzün 1950'li yıllarda İstanbul Rami ve Bayrampaşa'da küçük atölyelerde başlayan serüveni, bugün tüm Türkiye'ye yayılan fabrika ve üretim tesislerinde devam ediyor.

 

Günümüzde plastik, Türkiye'de başarının adı oldu. Sektörümüz artık ülke ekonomisine yön veren ve katkılarını her geçen gün artıran lokomotif sektörler arasında anılıyor. Tüm paydaşlarımızın çalışma azmi ve hırsı ile ülkemizi Avrupa'nın en büyük ikinci, dünyanın yedinci plastik işleyicisi unvanına taşıdık.

 

Bugünlere sizlerin emekleri ile ulaştık. Biliyorum ki ulaştığımız nokta sizler için de yeterli değil. Önümüzde kat etmemiz gereken uzun bir yol ve yeni hedeflerimiz var. Gelişime ve değişime hiçbir sektör bizim kadar açık değil... Bu nedenle geleceğe yine sizler ve sektörün birleştirici gücü yaptığınız Vakfınız PAGEV ile yürüyeceğiz.

 

Bu yürüyüşte, Vakfınız her geçen gün biraz daha genişliyor, daha güçleniyor. İftar yemeğimize gösterdiğiniz 700 kişiyi aşan büyük katılım ve coşku bunun göstergelerinden biri.

 

25 yıllık köklü bir kurumun yönetimini sizlerin takdiri ile bir yılı aşkın bir süredir yürütüyoruz. Bu süre içinde ne başardıysak sizlerin desteği ile başardık....

 

Güveniniz için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

 

Saygılarımızla,

 

Yavuz EROĞLU
PAGEV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

25. Yıl İftarından görüntüler ve Sizi, Size anlattığımız sohbetimiz

 

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5