PAGEV Akademi Ultrasonik Kaynak Semineri Gerçekleştirildi

PAGEV, eğitim misyonu kapsamında kurduğu Akademi ile proseste verimliliği sağlamak, yüksek maliyetleri düşürmek, karşılaşılan sorunların doğru ve zamanında çözülmesini sağlamak amacıyla, teknik eğitimlerine devam ediyor.

Son olarak PAGEV Akademi ve MS Ultrasonic Technology Group iş birliği ile 20 Temmuz Perşembe günü Gebze TOSB Workinn Hotel'de düzenlenen, hem teorik bilgi hem de makine başında uygulamalı eğitimle gerçekleştirilen "Ultrasonik Kaynak Semineri" ile sektörün üretim, Ar-Ge, yönetici ve teknik personelleri bir araya geldi. Ultrasonik Kaynak prosesi ve teknolojisi ile ilgili bilgi ve son gelişmelerin paylaşıldığı seminerin eğitmenliğini, MS Ultrasonic Technology Group Laboratuar ve Teknik Uygulama Grup Yöneticisi Joachim Lieberman ve Endüstri Mühendisi Stephanie Gray-Deizler üstlendi.

Ultrasonik Kaynak Seminerinin açılışını yapan PAGEV 1. Başkan Yardımcısı Ahmet Meriç, "Sektör olarak teknolojik gelişim, inovasyon, bilgi ve yeniliği ihtiyacımız var. Bu sebeple eğitim, başarıya giden yolda en önemli unsur. PAGEV olarak eğitime verdiğimiz önem doğrultusunda Gebze ve Halkalı'da iki okul yaptırdık. Bu okullarımız ile sektörümüzün ihtiyacı olan nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Katma değerli üretim için eğitim ve teknolojik gelişmeler büyük önem taşımakta. Bugün seminer sonunda, tüm katılımcıların, yüksek katma değerli ürünlerin üretilmesinde bu gibi teknolojilerin kullanımının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göreceklerini düşünüyorum. Bu sebeple teknoloji üretimi ve yatırımının bir kez daha önem arz ettiğini belirterek, katılım gösteren tüm sektör temsilcilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ana başlık olarak; Termoplastiklerde ultrasonik kaynak, ultrasonik kaynak uygulamasında süreç, temel bilgiler ve tasarım kuralları, kullanım alanlarının anlatıldığı seminerin sonunda makine başında tüm katılımcılara örnek uygulamalar gösterildi. Soru ve cevap kısmının ardından tamamlanan seminere katılan dinleyiciler, PAGEV organizasyonundan duydukları memnuniyetlerini de ifade ettiler.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5