PAGEV 25. Yılın Kahramanları...

Sevgili Dostlar,

El ele, omuz omuza 25 yılı geride bırakıp, sizlerin desteği ile geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Sektörümüzün gücüne güç katan, Vakfımızın kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen her bir temsilcimize ayrı ayrı teşekkürü borç biliyoruz.

25. yıla özel çalışmalarımızı yürütürken Vakfımız arşivinde yaptığımız araştırmada bize tarihsel sürecimizi yaşatan birçok fotoğrafa ulaştık. Karelerdeki anları bir araya getirerek; geçmişi bugüne taşımak, ölümsüzleştirmek istedik. Hazırladığımız PAGEV Nostalji Filmimizi sizlerle ekte paylaşıyoruz. Elbette tarihimizde silinmez izler bırakan birbirinden değerli tüm dostlarımızı bu filme taşıma imkânımız olamadı.

Ancak destekleri ile her zaman yanımızda olan, sektöre kazandırmak için çalışmalarını sürdüren tüm plastik sektörü ailesine tekrar saygı ve sevgilerimizi sunarken; aramızdan ayrılan ve ebediyete intikal edenleri de bu vesileyle hayır dualarımızla anıyoruz.

Dünyada ve Türkiye’de plastik sektörünün birleştirici gücü olarak PAGEV Vakfımızla hizmetinizdeyiz ve sizlerle birlikte yolumuza devam edeceğiz.

Saygılarımızla,
Yavuz EROĞLU
PAGEV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

Kare Kare PAGEV 25. Yıl Videosu

PAGEV 25. Yıl Nostalji Videosu

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5