MENSAD-COMEXI Grup işbirliği ile Flekso Baskıda Üretim Verimliliği Semineri yapıldı

MENSAD-COMEXI Grup işbirliği ile Flekso Baskıda Üretim Verimliliği Semineri yapıldı
MENSAD - COMEXI Grup işbirliği ile düzenlenen Flekso Baskıda Üretim Verimliliği Semineri 29-30 Nisan tarihlerinde İstanbul Kaya Ramada Hotel’de gerçekleştirildi. Fleksible ambalaj sanayisinde kullanılan yeni teknolojilere ilişkin düzenlenen seminere sektör ilgi ve katılım gösterdi. Fleksible ambalaj sanayisinde son yıllarda üretilen ürünler ve bunları kullanan nihai tüketicilerin beklentileri açısından son derece önemli değişiklikler ve yeniliklerin anlatıldığı seminerde; mevcut durum ve Türk plastik ve esnek ambalaj sanayi yatırımları, flekso baskı sektörü trendleri, flekso baskıda temel unsurlar, baskı seçenekleri, laminasyonda yeni trendler, kesme ve dilimlemede yeni trendler, poliüretanla laminasyon teknolojisi ve yapıştırıcılar ile ilgili konularla ilgili uzmanlar tarafından eğitim verildi.



COMEXI Grup Türkiye temsilcisi MENSAD İç ve Dış Ticaret ev sahipliğindeki eğitim seminerinde bir konuşma yapan PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, plastik ambalajın üçte birini oluşturan fleksibıl ambalaj sektörünün katma değerinin yüksek bir sektör olduğunu söyledi. Plastik sektörünün mevcut durumu ve Türk plastik ve esnek ambalaj sanayindeki yatırımlar hakkında bilgi veren Eroğlu, fleksibıl ambalajın yüksek bir teknoloji ile yapıldığını ve bu anlamda da yüksek bir bilgi birikimi gerektirdiğini de belirterek, dinleyicileri 17 Eylül 2014 günü PAGEV tarafından yapılacak olan Uluslararası Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresine davet etti.



Fleksibl Baskı sektörünün Avrupa’ daki öncü şirketlerinden İspanyol COMEXI, flekso, ofset, gravür baskı, laminasyon ve dilme makineleri, süreçlerin kontrollerinde yapılacak küçük değişikliklerle verimliliği ve kaliteyi arttırmayı sağlayan teknolojileri geliştirmektedir.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5