KAYPİDER Kayseri Plastik İşletmeciler Derneği, PAGEV’deydi...

KAYPİDER Kayseri Plastik İşletmeciler Derneği, PAGEV’i ziyaret etti!

Kayseri Plastik İşletmeciler Derneği KAYPİDER Yönetim Kurulu Üyeleri yeni seçilen PAGEV Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. PAGEV Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; KAYPİDER Yönetim Kurulu Başkan Yusuf Özkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yücel, Muhasip Üye Selçuk Sancak ile Mehmet Aslantaş, Mustafa Yükselen, Mehmet Okumuşer, Cengiz Köle, Mustafa Köksal, Ayhan Çatalkaya ve Metin Ergüneş’den oluşan KAYPİDER Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro yer aldılar. Görüşmeye PAGEV adına ise; Başkan Yavuz Eroğlu, Sekreter Üye Cihan Sönmez ile Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Yayla katıldılar.



KAYPİDER Başkanı Yusuf Özkan, öncelikle PAGEV’de yapılan seçimler sonucunda oluşan yeni Yönetim Kurulu’na başarılar diledi. Ülkemiz plastik sektörünün daha da gelişmesi için KAYPİDER, PAGEV ve diğer sektör paydaşlarının ortak akıl ve güç birliği içerisinde adımlar atması gerektiğini söyleyen KAYPİDER Başkanı Yusuf Özkan, Kayseri’de sürdürülen plastik mesleki eğitim çalışmalarında, PAGEV’in deneyimlerinden de yararlanmak istediklerini ifade etti. Başkan Özkan, KAYPİDER olarak plastikler hakkındaki olumsuz yargıları kırmak için, Kayseri genelinde yaptıkları eğitim ve çevresel faaliyetleri de aktardı.

PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu’da, sivil toplum kuruluşlarında etkin görev almanın öncelikle bir gönül işi olduğunu söyleyerek, yeni dönemde PAGEV’in stratejileri ve hedeflediği çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Türkiye genelinde yerleşik tüm plastik oluşumlarının güç birliği içerisinde birlik içerisinde hareket etmesi için, sektörün çatı kurumu olan PAGEV’in elinden gelen tüm gayreti sarf edeceğini söyleyen Eroğlu, sektörün tam anlamıyla bir takım oyununa ihtiyacı olduğunu belirtti. Geçmişten bu güne gelen zengin deneyimleri ve daha da önemlisi sektöre ve eğitime kazandırdığı 2 okulu ile PAGEV’in plastik sektörünün gelişimine önemli katkılar vermeyi sürdüreceğinin altını çizen Yavuz Eroğlu, PAGEV İktisadi İşletmesi olan PAGÇEV’in çalışmalarına da değindi. “Sorumlu Endüstri, Sorunsuz Çevre” yaklaşımı ile Türkiye’nin 3. Ambalaj Atık Yetkilendirilmiş kuruluşu PAGÇEV’in önemli işlere imza atacağını da müjdeledi.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5