İşyerleri İçin Corona Virüse Karşı Tavsiye Kılavuzunun 2. Versiyonu Yayınlandı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını yaşamın pek çok alanında zorunlu duruşlara yol açtı. Bu zorlu süreç sanayide de alışık olmadık tedbirleri beraberinde getirdi ve çarklar daha yavaş döner hale geldi. Bu süreçte hayatın devamı için salgınla mücadele yanında, üretimin devam etmesinin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anladık. Bugün gelinen noktada ise ülkeler kısıtlamalarda gevşeme sinyalleri veriyor. 3 Haziran tarihinden itibaren normalleşmeye dönük önemli adımlar atılıyor.

Koronavirüse galip gelmek için bilim insanları ilaç ve aşı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken gelecek güzel günler için ekonomi çarklarının dönmesi de hayati önem taşıyor. Kısıtlamaların gevşemesiyle rutine dönmeye hazırlandığımız bugünlerde herkes yeni normali konuşuyor. Güvenli bir iş ortamı için atılması gereken adımlar noktasında doğru bilgiye ulaşmamız ve bilimin ışığında tedbirler almamız gerekiyor.

İşyerleri İçin Corona Virüse Karşı Tavsiye Kılavuzu 2. Versiyonunu ISSUU'dan okumak için tıklayınız.

İşyerleri İçin Corona Virüse Karşı Tavsiye Kılavuzu 2. Versiyonu için tıklayınız.

Bu çerçevede PAGEV olarak geçtiğimiz günlerde ilk versiyonunu paylaştığımız hayati öneme sahip kesintisiz üretimde güvenli bir iş ortamı için atılması gereken tavsiyeleri yalın bir dille anlatan İşyerleri İçin Corona Virüse Karşı Tavsiye Kılavuzu'nun güncellenmiş 2. versiyonunu da sizler için derledik. Yeni süreçte bir pusula görevi taşıyan tavsiyeleri, periyodik olarak sanayicilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Tedbirlerle korunacak, üretim ile güçleneceğiz.

İşyerleri İçin Corona Virüse Karşı Tavsiye Kılavuzu 2. Versiyonunu ISSUU'dan okumak için tıklayınız.

İşyerleri İçin Corona Virüse Karşı Tavsiye Kılavuzu 2. Versiyonu için tıklayınız.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5