İstanbul İstihdam Fuar ve Zirvesi’nde Plastik Sektörümüzdeki İş İmkanlarını Tanıttık

İstanbul ilinde yerleşik sanayi ve KOBİ’ler ile istihdam bekleyen personel adaylarını bir araya getirmek üzere düzenlenen “İstanbul İstihdam Zirve ve Fuarı” İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, 3-4 Haziran 2022 tarihilerinde Yenikapı, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.



Açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı fuar ve zirve; işveren ile işgücünü bir araya getirme misyonu ile iki gün boyunca iş dünyasının oyuncularını bir araya getirdi. PAGEV’in standlı katılım gösterdiği fuarda iş arayan kişilere plastik sektörümüzün büyüklüğü, durumu ve iş potansiyeli hakkında birebir bilgilendirmeler yapıldı. PAGEV standını ziyaret eden adaylar ile yapılan görüşmelerde sektörümüzdeki olası iş imkanları ile iş yaşamındaki gelecek senaryoları adaylara aktarıldı.

İstanbul’un istihdam sorunu ve çözümlerinin değerlendirildiği Fuar ve Zirve süresince istihdam gündemine dair tespit ve paylaşımların yapıldığı oturumlar, Sektör Buluşmaları, Kişisel Gelişim Seansları, Eğlenceli aktiviteler ve Konserler düzenlenmiştir. Ayrıca Zirve boyunca istihdam konulu çeşitli paneller ile sektör odaklı istihdam geliştirici öneriler ve projeler katılımcılarla paylaşıldı.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5