İnşaat Sektöründeki Kamu Alımlarında Zorunlu Yerli Malı Uygulaması ve Plastik, Kauçuk, Kompozit Ürünlerimizin Listeye Eklenmesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan inşaatlar, yol, köprü, vb. kamu yapım işlerinde kullanılacak makine, malzeme ve ekipman ile yazılımın tamamının veya belli bir kısmının yerli malı olması şartı getirilebilmesinin önü açılmıştır. Bu çerçevede; inşaat yapım işlerine yönelik; Plastik, Kauçuk, Kompozit malzeme üretimi yapan firmalarımız ile ilgili yerli üreticilerin desteklenmesi yönünde çok önemli bir çalışma yapılmaktadır. 

Bakanlığımızca Zorunlu Yerli Malı Uygulaması Yapılacak Ürünlere ait taslak bir liste hazırlanmış olup, aşağıdaki listede sunulmuştur. Bu listeye eklenmesini talep ettiğiniz inşaat sektöründe kullanılan plastik, kauçuk, kompozit ürünleri GTİP kodları ile birlikte ivdelikle tarafımıza bildirmeniz oldukça önemlidir. İletişim için 0212 425 13 13 numaralı telefonumuzu kullanabilir, pagev@pagev.net.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Zorunlu Yerli Malı Uygulaması Yapılacak Ürünlere ait taslak liste için tıklayınız.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5