İklim Değişikliği Zirvesi - COP26 Ardından

BİRLİKTE ONARMA ZAMANI

Kasım ayında İskoçya’da yapılacak 26. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP26), dünyada iklim konusunda atılacak adımlar konusunda çok önemli bir tarih. Artık Türkiye’nin de gündeminde olan Paris İklim Anlaşması kapsamında kaydedilen gelişmelerin değerlendirileceği COP26, iklim değişikliği acil durumuna yanıt vermek için şirketler, kamu ve özel kuruluşlar, akademi, politika yapıcılar ve STK’lar dahil olmak üzere diğer tüm paydaşlar için küresel bir eylem çağrısı.

İş dünyası iklim değişikliğini azaltmak ve iklim değişikliğine uyum sağlamak için çözümler geliştirme yeteneğine ve sorumluluğuna sahip. Düşük karbonlu ekonomiye giden eylem ve yatırımlar için iş dünyası ve tüm paydaşlar arasındaki diyalog ve küresel işbirliği yolu ile net ve tutarlı bir iklim politikası oluşturulması kaçınılmaz bir zorunluluk.


Dünya Gazetesi ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğinde, 9 Aralık’ta gerçekleşecek olan İklim Değişikliği Zirvesi – COP26 Ardından, iklim değişikliği ile mücadelede çok önemli bir karar anı olan COP26’nın sonuçlarını ve Türkiye’ye yansımalarını “Net Sıfıra Doğru” temasında tüm paydaşlar ile değerlendirecek.

PAGEV, yeşil ekonomi, küresel ısınma ve iklim değişikliği gibi konulara çözüm bulma noktasında, tüm paydaşlarla birlikte önemli projeler yürütmektedir. Bu misyon çerçevesinde iş birliği kuruluşumuz Sürdürülebilirlik Akademisi'nin girişimi olan İklim Değişikliği Zirvesi’ni sektör temsilcilerimizi bekliyoruz.

Detaylar için tıklayınız.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5