GPCA PlastiCon 2016... Gelişen GCC Plastik İşleme Sektörü Teknoloji İş'le Buluşuyor

GPCA PlastiCon 2016

Gelişen GCC Plastik İşleme Sektörü | Teknoloji İş'le Buluşuyor
10-12 Ocak 2016 Ritz-Carlton DUBAI

Ortadoğu'nun en büyük Plastik Konferansı GPCA Plasticon, 7. kez “Gelişen GCC Plastik İşleme Sektörü | Teknoloji İş'le Buluşuyor” başlığıyla Ortadoğu Plastik Endustrisini biraraya getiriyor. 10-12 Ocak 2016 Ritz-Carlton Dubai’de Dünyanın konusunda uzman konuşmacıları ve duayenleri pazar, tedarik, arz, teknoloji, inovasyon ve başarı öykülerini paylaşacak.

Türk Plastik Sektör, son yıllardaki hızlı büyümesi ve işleme kapasitesiyle Avrupa Birliği'nde ikinciliğe, Dünya’da ise yedinciliğe ulaşmıştır. PAGEV olarak Türkiye’nin tecrübelerini Avrupa Birliği ve Ortadoğu’da paylaşarak, işbirliklerini arttırarak Dünya Plastik sektörüne etkin katkıda bulunuyoruz. Bu çerçevede Ortadoğu’nun en önemli konferanslarından GPCA Plasticon'a, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Yavuz EROĞLU ve Üyemiz Farmamak Firması CEO’su Sn. Kurt Kuruç’la katkı vereceğiz. Türk Plastik Sektörü, Dünya Plastik sektörünün gelişimine etkin katkı vermeye ve sorunların çözümüne önderlik etmeye devam edecektir.

Konferansa katılmak isteyen üyelerimizin Vakfımızdan Yağmur Cengiz (yagmur.cengiz@pagev.net.tr, 0212 425 13 13) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Konferans Programı için lütfen tıklayın
Konferans websitesi için tıklayın

Saygılarımızla,
PAGEV

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5