FASD Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği Genel Kurulunda Başkanlığa Fahri Özer Seçildi

Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD) 8. Olağan Genel Kurulu 17 Mayıs 2017 tarihinde Holiday Inn Otel Ankara’da toplandı. Genel Kurulun açılışında, FASD Başkanı Enver Bakioğlu tarafından esnek ambalaj sanayinin genel durumunun değerlendirildiği ve sektör için dernek tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerin paylaşıldığı bir sunum yapıldı. Esnek ambalaj sanayinin 10 Milyar TL üzerinde cirosu olduğu ve bunun da yaklaşık %45’inin ihraç edildiği bilgisi paylaşıldı.   

 

FASD Genel Kurulunda yapılan seçimde yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu. FASD Başkanı Fahri Özer, Başkan Yardımcıları; Celal Murat Özhun, Hakan Salargil, Enver Bakioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Alpan Mithat Baran, Vedat Baylan, Mustafa Tacir, Emir İncekara, Merih Ceyhan, Bahattin Karapınar ve Eser Erginoğlu. 

Geçmiş dönem Başkanı Enver Bakioğlu, Başkanlığı sırasındaki faaliyetler için destek veren Genel Kurul ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, sektörün ortak sorunlarının dernek olarak ve sektörel işbirliği ile sonuca ulaşabileceğini ifade etti. Bununla birlikte sorunların çözümü için PAGEV ve diğer derneklerle de işbirliği içinde çalıştıklarını kaydetti. 

Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Fahri Özer yeni Yönetim Kurulu adına seçilmiş olmalarından dolayı haziruna teşekkür etti. 

PAGEV ve TOBB Plastik, Kauçuk, Kompozit Sanayi Meclisi Başkanı Yavuz Eroğlu, yeni FASD Başkanı Fahri Özer ve Yönetim Kurulu üyelerini yayınladığı mesajla kutladı ve önümüzdeki dönemde ülke ve sektör menfaatleri için birlikte başarılı çalışmaları arttıracağımıza olan inancını dile getirdi. Eroğlu gönderdiği tebrik mesajında ayrıca “Sektörün sırtında yük olan hammadde vergileri, haksız Plastik Tanıtım Grubu Kesintisi gibi birçok sorunu birlikte taşın altına elini koyarak kaldırdığımız Sn. Enver Bakioğlu ve Yönetim Kurulu’na da özverili çalışmaları için içten şükranlarımı sunuyorum. TOBB Plastik Kauçuk ve Kompozit Meclisi platformunu da bu süreçte FASD ile birlikte, sektör sorunlarına çözüm üreten bir platform haline getirmekten de ayrıca çok mutluyum. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5