EVSİD Yönetim Kurulundan PAGEV’e sektörel işbirliği ziyareti

EVSİD Yönetim Kurulundan PAGEV’e sektörel işbirliği ziyareti

EVSİD Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği Yönetim Kurulu, tanışma ve sektörel işbirlikleri konularını görüşmek üzere PAGEV Yönetim Kurulunu ziyaret etti. PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu ve EVSİD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Önder’in başkanlıklarındaki heyetler, PAGEV Merkezinde bir araya geldiler.

Toplantıda konuşan PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu, EVSİD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Önder’e ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti belirterek, önümüzdeki süreçte iki kurum arasında sektör menfaatleri doğrultusunda farklı alanlarda işbirliği yapılmasının faydalı olacağının da altını çizdi. EVSİD Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği’nin çalışmalarını ilgiyle izlediklerini de söyleyen Eroğlu, plastiklerin her alanda olduğu gibi Ev ve Mutfak Eşyalarında da yoğun olarak kullanıldığını kaydetti. Eroğlu, 1. Yılını dolduran Türk Ev ve Mutfak Eşyaları Sektörünün temsilcisi EVSİD’in başarılı çalışmalarının artarak süreceğine inandığını da ekledi.

EVSİD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Önder’de yaptığı konuşmada EVSİD olarak Türkiye’de yerleşik, üretici özelliği taşıyan ve mutfak-ev eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmaları bir araya getirdiklerini ve bu sektörün gelişmesi yönünde faaliyetler sürdürdüklerini anlattı. Önder, PAGEV’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve iki kurum arasında yapılacak işbirliğinin de sektörler açısından önemli olacağını da ifade etti.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5