Dünyanın En Büyük İkinci Fuarı PlastEurasia Kapılarını Açtı

ŞÖLEN TADINDA FUAR

Plastik Sektörü’nün kalbi, 26.’sı düzenlenen PlastEurasia’da attı. PAGEV ve TÜYAP işbirliği ile düzenlenen fuarın açılışını T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü gerçekleştirdi.

Türkiye ekonomisine her geçen gün daha fazla katkı sağlayan plastik sektörü, Avrasya’nın en büyük buluşması olan PlastEurasia 2016 Fuarı ile tüm dünyaya gücünü kanıtlıyor. PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri, Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) ve TÜYAP işbirliğinde düzenlenen PlastEurasia-26. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’nın açılışı T.C.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de katılımıyla yapıldı. “Sorumlu Endüstri, Sorunsuz Çevre” misyonu kapsamında çevreye verdiği değeri her platformda gösteren PAGEV, 12 ayrı belediyenin temizlik işçilerinden oluşan Çöpçü Bandosu’nu fuarın açılışında ziyaretçilerle buluşturdu. Türk plastik sektörünün büyüyüp güçlenmesine ve yeni ticari ilişkiler geliştirmesine olanak sağlayan PlastEurasia Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Uzakdoğu ve Ortadoğu’dan Avrupa’ya, Orta Asya’dan Balkanlar’a kadar birçok ülkeden katılan sektör profesyoneli ile rekor kırmayı hedefliyor. TÜYAP Fuar ve KongreMerkezi’nde toplam 100 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarda; plastik makinalarından kimyasallar ve hammaddelere, makina yan sanayiinden ısı, kontrol cihazları ve kalıplara kadar birçok farklı alanda en son teknolojik ürünler sergileniyor. PlastEurasia, 10 Aralık’a kadar yeni pazar ve işbirlikleri için fırsatlar sunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

41 ÜLKEDEN 990 FİRMA VE TEMSİLCİ KATILDI

Plast Eurasia İstanbul Fuarı bu yıl 41 ülkeden 990 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile açıldı. Yıl boyunca yürütülen yoğun pazarlama çalışmaları neticesinde fuara, Ekonomi Bakanlığı ve Moskova, Sofya, Tahran, Tiflis, Üsküp ve Kahire’de yer alan yurt dışı TÜYAP ofislerinin de desteğiyle 26 ülkeden alım heyeti organizasyonları düzenlendi. Başarılı bir yıl geçiren Plast Eurasia İstanbul 2016 Fuarı’ndaki alım ülkeleri arasında; Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Fas, Filistin, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, Kazakistan, Kosova, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moldova, Özbekistan, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Sudan, Suriye,Tacikistan, Ukrayna, Ürdün,Yunanistan yer aldı. 06 26.Uluslararası İstanbul Plastik Endüstri Fuarı 7-10 Aralık 2016 www.pagev.net Plast Eurasia İstanbul Proje Grubu , yaptıkları çalışmalarla bu yıl daha geniş katılımlı bir organizasyona imza atmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Grup yetkilileri, PlastEurasia Fuarı’nın gelişerek büyüdüğü ve bundan sonraki yıllar için daha önemli hedeflerinin olduğunu belirttiler. TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, PAGEV’le işbirliği halinde hazırladıkları PlastEurasia İstanbul Fuarı’na 26 ülkeden alım heyeti organizasyonları gerçekleştiğini söyledi.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5