DÜNYA PLASTİK ZİRVESİ

Dünya Plastik Sektörüyle İstanbul’da Daha Çok İş...

Dünya’da altıncı, Avrupa’da ikinci büyüklüğe sahip Plastik Sektörümüz, Dünya’da etkinliğini yeni bir boyuta taşıyor. Bu çerçevede İstanbul’da PAGEV Başkanlığında daha da özel bir boyut kazanan bir zirveye daha imza atıyoruz.

Bu sene Almanya’da gerçekleştirilen K Fuarı sırasında gerçekleştirilen Uluslararası Plastik Sektör Paydaşları Toplantısı'nda 19 Ekim 2017’de PAGEV başkanlığında İstanbul'da "Küresel Plastik Zirvesi" yapılması kararı alınmıştır. T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın katılımlarıyla* gerçekleşecek zirveye; Avrupa Birliği, ABD, Rusya, Çin, Hindistan, İran dahil küresel tüm önemli oyuncular katılım gösterecek olup; bu zirve Türk Plastik Sektörünün Dünya çapında bulunduğu konumun tescili dışında, Türkiye’ye ve Türk Ekonomisine de güvenin bir nişanesi olacaktır. Bu zirve ile Türk Plastik Sektörü ve Firmalarımız, Dünya’ya tanıtılacağı gibi, değişik ülkelerin Plastik Dernekleri üzerinden, Plastik Mamül ve Plastik Makine Ekipman ihracatı için potansiyel müşterilere ulaşma imkanına da sahip olacaktır.

19 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilecek zirveye sınırlı sayıda sektör mensubu alabileceğimizden, toplantıda yer almak isteyen sektör mensuplarımızın Vakfımızdan Canan Erdoğan'a (canan.erdogan@pagev.net.tr Tel.: 0212 425 13 13) kayıt yaptırmalarını rica ederiz. Ayrıca sponsorluk seçenekleriyle toplantıda firmalarımıza daha etkin tanıtım imkanları için de Vakfımızla irtibata geçebilirsiniz.

(*)Teşrifleri halinde

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5