DISPOSABLE SHOP’TAN TEK KULLANIMLIK KONFOR

Türkiye’de ilk kez şık, kaliteli, renkli ve özgün tasarımlara sahip tek kullanımlık plastik ürünleri Lüks Mağaza Konsepti ile tüketiciye sunan DISPOSABLE SHOP, geri dönüştürülebilir bardak, çatal, kaşık, bıçak ve saklama kaplarında kalite çıtasını yükseltiyor

Hijyenik, pratik ve ekonomik özellikleriyle yaşamı kolaylaştıran tek kullanımlık plastik ürünlerden oluşan özel konsepti ile tüketicinin karşısına çıkan DISPOSABLE SHOP, “Tek Kullanımlık Konfor” mottosu ile kapılarını açtı. Türkiye’de alanında ilk olan Tek Kullanımlık Mağaza, ezber bozan konseptiyle plastik ürünlerde “kalite” çıtasını hiç olmadığı kadar yükseltmeyi hedefliyor. Birbirinden şık, kaliteli, renkli ve özgün tasarımlarla tanışacağınız DISPOSABLE SHOP; İstanbul’daki mağazasında plastik tabak, bardak, çatal, kaşık, bıçak, saklama kapları ve tatlı kâselerinin yanı sıra karton bardak ve kâseleri de beğeninize sunuyor. Enfes sıcak çorbanızı doldurabileceğiniz ısıya dayanıklı kâseler, etli pilav ve sulu yemeklerinizi rahatça taşıyabilecek özelliğe sahip kalın tabaklar, tatlılar için zarif kâseler, çay ve kahve yudumlayabileceğiniz bardaklar ile yeme-içmeye dair aklınıza gelebilecek pek çok tek kullanımlık plastik ürün yelpazesini sunan mağaza, zengin ve kaliteli çeşitleriyle göz dolduruyor.

BULAŞIK DERDİNE SON

DISPOSABLE SHOP ürünlerini kullananlar bulaşığa ayırdıkları zamanı sevdiklerine armağan edecek. Tek kullanımlık ürünlerle hazırlanan sofra, yemek bittikten sonra saniyeler içinde hızla ve kolayca toplanabiliyor. Sofradaki kaşık, çatal, bıçak, tabak, bardak ve kâseleri tek tek toplamak ve tüm bulaşıkları yıkamak derdini bitiren Tek Kullanımlık Mağaza’nın ürünleri, hem sevdiklerinize zaman ayırmanıza fırsat sunuyor hem bulaşığa harcanan su ve elektrik israfını tamamen ortadan kaldırıyor.

ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER

Dünyada önemi artan yeşil ekonomi trendi içinde yer alan tek kullanımlık ürünler, geri dönüştürülebilir özellikleriyle aynı zamanda çevre dostudur. Fosil kaynaklardan yeniden üretim yapılmasının önüne geçen ve yeni karbon salımını engelleyen tek kullanımlık ürünler, döngüsel ekonomiye de katkı sağlıyor. Pandemide yoğun talep gören tek kullanımlık ürünler, bulaş riskini azalttığı için sadece restoran, kafe ve evlerde değil aynı zamanda iş yerlerinde, fabrikalarda da tercih edildi. Otomasyon sistemiyle, el değmeden üretilen ürünlerin, tüketici tarafından ambalajından ilk kez açılarak kullanılıyor olması pandemide hijyen adına güven veren önemli unsur oldu. Pandemide talep patlaması yaşayan ve hayatı kolaylaştırdığı için tercih edilen ürünlerin kullanıldıktan sonra geri dönüştürülebilmesi önem taşıyor. 8 milyara yaklaşan dünya nüfusunun yüzde 54’ünün kentlerde yaşaması ve şehirleşme kültürüyle yeme-içme alışkanlıklarının değişmesi de tek kullanımlık ürünlere yönelimi arttırıyor. Paket servis ve hızlı yemek yeme alışkanlıkları da söz konusu artışı tetikliyor. Günlük hayatta sıkça kullandığımız tek kullanımlık plastik ürünlere marka değeri katan DISPOSABLE SHOP, hayatı kolaylaştıran tek kullanımlık ürünleri, market köşelerindeki küçük raflara sıkışmaktan kurtarıp, kaliteli alışveriş mağazası konseptiyle tanıştırıyor.

DISPOSABLE SHOP HAKKINDA:

Türk Plastik Sektörünün lider markalarından SEPAR Plastik’in kuruluşu olan DISPOSABLE SHOP, İstanbul Hadımköy’deki üretim tesisinde teknolojik makine parkuru ile yüksek kalitede el değmeden tek kullanımlık plastikler üretiyor. Şık, Isıya dayanıklı, renkli, kalın ve özel tasarımlı ürünlere sahip Tek Kullanımlık Mağaza, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. DISPOSABLE SHOP, sektörde kalite imajını yükseltmeyi hedefliyor.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5