Çiftsan Plastik’ten PAGEV öğrencilerine takım çantası

Çiftsan Plastik’in, PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için ürettiği takım çantaları gençlere hediye edildi..


İş tabanlı eğitim veren PAGEV Meslek Lisesi Okulları, öğrencilerini yarınlara en iyi şekilde hazırlıyor. Mezun olduktan sonra diğer okullara göre daha rahat iş bulabilen PAGEV Meslek Lisesi öğrencileri, teorik eğitimin yanı sıra okulda bulunan atölyelerdeki makinalarla pratik eğitim alma şansı buluyor. Okuldaki öğrencilerin sırt çantasından, aletler için kullanılan takım çantasına kadar pek çok ihtiyacının karşılanmasına destek sunan PAGEV, ülkeye kazandırdığı okullarda eğitim kalitesini arttırmayı hedefliyor. PAGEV üyesi Çiftsan Plastik, eğitim gören tüm öğrencilere birer takım çantası üretti. PAGEV-ÇİFTSAN iş birliğiyle üretilen takım çantaları okulda düzenlenen törenle öğrencilere hediye edildi. Küçükçekmece’de bulunan PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan törene PAGEV Genel Sekreteri Ertan Güneş ve Kurumsal İletişim Direktörü Cesur Çaça katıldı. PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu ve Çiftsan Plastik firmasının sahibi İş Kadını Arzu Kazar’a teşekkür eden PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Dokuzlar, sanayicilerin eğitim yuvaları olan okullara yönelik ilgisinden duydukları memnuniyetin altını çizdi.
 

TEORİK VE PRATİK EĞİTİM

Okulda yapılan törende konuşan PAGEV İletişim Direktörü Cesur Çaça, meslek lisesi öğrencilerinin iş bulmakta zorlanmadığının altını çizerek, mezun olduktan sonra sanayicilerin aradığı teknik eleman olmanın önemli bir avantaj olduğunu belirtti. Çaça, teorik eğitimle birlikte pratik eğitim de veren meslek lisesinden mezun olup sanayide çalışmaya başlayan ve kendini geliştirenlerin, teknik sorumlu veya teknik müdür olup koluna altın bileziği taktığına işaret etti. Meslek lisesinden mezun olma avantajıyla iş garantisinin elde edildiğine vurgu yapan Çaça, “meslek lisesi öğrencilerinin sahip oldukları bu artının farkındalığı içinde olması önemli” dedi. Meslek lisesi memleket meselesi yaklaşımını da hatırlatan Çaça, PAGEV okullarında eğitim gören gençlerin, mezun olduktan sonra işe atılarak ekonomiye katkı sunan fabrikalarda ülkeye katma değer sağlamada pay sahibi olmalarından gurur duyduklarını söyledi.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5