Çeyrek Asırlık Büyük Buluşma için Geri Sayım Başladı...

 

Çeyrek Asırlık Büyük Buluşma için Geri Sayım Başladı...

TÜYAP - PAGEV işbirliği ile düzenlenen, Dünyada her yıl yapılan plastik fuarları arasında 2. nci büyüklükte olan PLAST EURASIA Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, 3-6 Aralık 2015 tarihleri arasında TÜYAP 'da gerçekleşecektir. 2014 yılında 98.000 m2 kapalı alanda 41 ülkeden 1067 firma ve firma temsilcisinin katılımı ile açılarak 43.756 profesyonel ziyaretçinin gezdiği Plast Eurasia İstanbul Fuarı 25.yılında, 120.000 m2 kapalı alan ve 50.000 üzerinde ziyaretçiyi hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda; geçen seneyi aşan rakamlarla büyümeye devam eden fuara, eklenen yeni alanlarla daha fazla katılımcıya yer sağlamaya çalışıyoruz. Bu büyük buluşmada yerinizi almak için son fırsatları kaçırmayın...

İşleme kapasitesi bazında Avrupa 2. si ve Dünya 7. si konumunda olan Türkiye plastik sektörümüzün uluslararası boyuttaki sinerji ve buluşma noktası olan PLAST EURASIA Fuarımız bu yıl 25. Yılını kutlayacaktır. Dünya çapında 50 Binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin yerinde incelediği fuara, yurtdışından gelen alım heyetleri de ayrı bir ticari hareketlilik katmaktadır.

Yurtiçi ve yurtdışı tanıtım çalışmalarıyla, plastik sektörünü bir kez daha aynı çatı altında buluşturacak olan Plast Eurasia İstanbul 2015, uluslararası niteliği ile yeni yatırımlara yön verirken, pazarda yeni erişim kanalları açarak sektörün büyüme hızına yön vermeye devam ediyor.

PAGEV Vakfı olarak, 3-6 Aralık 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan 25. Plast Eurasia Fuarı’ndaki standımızda siz saygıdeğer sektör mensuplarımız ile bir arada olmayı ümit eder, tüm katılımcılarımıza hayırlı ve kazançlı bir fuar dileriz.

Saygılarımızla,
Ahmet MERİÇ
PAGEV Vakfı 1. Başkan Yardımcısı / Fuarlar Koordinatörü

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5