Birlikteliğimizin Gücü İftarımıza Yansıdı

Birlikteliğimizin Gücü İftarımıza Yansıdı

Sizlerle biraraya gelmemize vesile olan, Geleneksel PAGEV İftar Buluşmamızı 13 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirdik. Plastik sektörümüzün en önemli buluşması olan gecemize 800 kişinin üzerinde katılım gösterdiniz. Yoğun talep nedeniyle, kayıtları birkaç gün önceden kapatmak zorunda kaldık. Katılım taleplerini geri çevirmek durumunda kaldığımız meslektaşlarımızdan özür diliyoruz. Geleneksel PAGEV İftarımıza katılarak bizlerle birlikte olabilenlerinize teşekkür ediyoruz. Çok kıymetli vaktinizden ayırıp, soframızı paylaştınız, şeref verdiniz, güç kattınız!



İftardan genel görüntüler ile Sektörümüzün dünden yarına projeksiyonunu anlattığımız videoyu izlemek için lütfen tıklayınız.

PAGEV köklerinden aldığı güçle dönüşüme devam ediyor. Nitekim, bu güzel gecede yeni kurumsal kimliğimizi de sizlerle paylaşma imkanı bulduk. Eski logonun babası PAGEV’in Kurucu Onursal Başkanı Muammer Yüceler'in yeni logoyu tanıtması, sektörün ruhundaki yenilik ve gelişmeye açıklığın en güzel resmi oldu.

Çok iyi biliyoruz ki, iftarımıza katılan ve katılmak isteyen meslektaşlarımızı, bu davete çeken ne yemektir, ne mekandır. Bu çekim birlikteliğin gücüdür. Giderek büyüyen gücümüzün yansımalarını son iki sene içerisinde hep birlikte görmekteyiz. Nitekim bu güçle birkaç ay önce TOBB bünyesinde başkanlığına seçildiğimiz Plastik, Kauçuk Kompozit Sektör Meclisimizi kurarak yasal çatımıza da kavuşmanın mutluluğunu paylaştık.

Bugün geldiğimiz bu nokta bir başlangıç. Bu birlikteliğimizle; sorunlarını çözme kabiliyet ve gücüne sahip, Ülke ekonomisine katkıda öncü, Dünya’da söz sahibi bir sektör olma yolunda ilerleyişimizi sürdüreceğiz. Sürekli yanımızda hissettiğimiz desteğiniz ve en önemlisi güveniniz için çok teşekkür ediyorum.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5