Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Daire Başkanı Murat Yıldız, PAGEV’e Çalışma Ziyaretinde Bulundu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Daire Başkanı Murat Yıldız, PAGEV’e çalışma ziyaretinde bulunarak PAGEV Yönetimiyle ile bir araya geldi. Çalışma ziyaretinin gündeminde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile PAGEV’in işbirliğinde süren ve planlanan projeler yer aldı. 

Türkiye Plastik Sektörünün istikrarlı büyümesinin yanında, sorunlarının ve çözümlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Sanayi Daire Başkanı Murat Yıldız, plastik sektörünün öncü STK’sı olan PAGEV ile süren projelerde uyumlu ve sonuç odaklı bir şekilde örnek bir işbirliği sürdürdüklerini ifade etti. Yıldız, PAGEV’in sürdürdüğü tüm projelere Bakanlık olarak tam destek verdiklerini de kaydederek, daha da başarılı çalışmalara hep birlikte imza atacaklarına inancının tam olduğunu da kaydetti.

PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu ise, sektörün gelişimi adına önemli projeler ve çalışmalar yaptıklarını belirterek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile birçok çalışmada sanayimizin büyümesi için birlikte hareket ettiklerini de söyledi. Eroğlu, plastik sektörümüz için verdikleri desteklerden ötürü Daire Başkanımız nezdinde başta Bakanımız olmak üzere tüm Bakanlık ekibine de teşekkür etti.

PAGEV Yönetim Kurulu Üyeleri ile de bir araya gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Daire Başkanı Murat Yıldız, enerjisi yüksek ve genç bir ekip ile birlikte ülke sanayine hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti de belirtti.

2017 Nisan ayından bu yana Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Daire Başkanlığı görevini sürdüren Murat Yıldız, 2008 Ekim ila 2017 Nisan dönemlerinde Şube Müdürü olarak Bakanlığımızda başarılı çalışmalara imza atmıştı.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5