Bakanımız Teşrifleriyle PlastEurasia Fuarında Plastik Teknolojileri, Makine ve Ürünleri Çalıştayı Yapılacak

Bakanımız Teşrifleriyle PlastEurasia Fuarında 

Plastik Teknolojileri, Makine ve Ürünleri Çalıştayı

Bu yıl 26. kez TÜYAP - PAGEV iş birliği ile düzenlenecek olan PLASTEURASIA İstanbul, Uluslararası Plastik Endüstrisi Fuarı 7-10 Aralık 2016 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılıyor. PLASTEURASIA Fuarı’nın açılış töreni, 7 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 13:30’da T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Faruk Özlü’nün katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Fuar açılışımızın ardından ise Saat 14:30’da Sn. Bakanımızın ve Bakanlığımızın üst düzey bürokratlarının katılımlarıyla TÜYAP Palace Hotel’de PLASTİK TEKNOLOJİLERİ, MAKİNE ve ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI yapılacaktır.

Plastik Makine, Ekipman ve Mamül üretim sektörümüzün önemli ve güncel sorunları, beklentileri ve çözüm önerilerinin en üst seviyede görüşüleceği toplantıya her firmamızdan Firma Sahibi / Genel Müdür seviyesinde (bir kişi) katılım gösterebilecek olup, söz konusu toplantıya katılmak isteyen Sektör Mensuplarımızın 6 Aralık 2016, (yarın) mesai saati bitimine kadar PAGEV Teknik Uzmanı Mustafa Gür (mustafa.gur@pagev.net.tr, Tel: 0212 425 13 13) ile temasa geçmeleri gerekmektedir.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5