AB Plastik Ürünlerde Geri Dönüşüm Malzeme Kullanımı Hakkında Anket

Avrupa Birliği Ülkelerinin de yer aldığı geri dönüşüm anketindeki son durumu için lütfen tıklayınız. Ankete henüz cevap vermeyen sektör mensuplarımızın katılımlarını rica ederiz.

Bildiğiniz gibi Türkiye'nin AB ile üyelik müzakereleri çercevesinde, birçok kanun ve düzenleme AB ile uyumlu olarak çıkmakta ve sanayicimizi doğrudan etkilemektedir. Bu çerçevede Avrupa Birliği'nde son dönemde en önemli gündem maddelerinden biri Plastik ürünlerde geri dönüşüm malzeme kullanımıdır. Avrupa Birliği, Plastik ürünlerde geri dönüşüm hammadde kullanımını arttırmak yönünde bir dizi yönetmelik çalışması yapmaktadır.

Çıkacak sonuçların sanayimizi etkileyeceği göz önünde bulundurularak; PAGEV Başkanımız Sn. Yavuz Eroğlu'nun İcra Kurulu Üyesi olduğu Avrupa Birliği Plastik Üreticileri Derneği (EuPC) bir anket çalışması yapmaktadır. Bu ankette amaç; Avrupa Birliği'nin çıkaracağı yönetmelikte sanayimizin menfaatlerini de göz önünde tutulması amacıyla bir veri oluşturmaktır. Bu maksatla Ek'te 10 dakikanızı alacak anket formunu doldurarak katkı vermenizi rica ediyoruz. Anketin sonucu, formu dolduran tüm üyelerimizle ayrıca paylaşılacaktır.

Ankete ulaşmak için:

Türkçe: https://goo.gl/forms/9zGfUoAzJfGzq9DP2

İngilizce: https://goo.gl/forms/7xeEVh2H57sDcfqT2

Not: Mesleki kuruluş kısmına lütfen PAGEV yazmayı unutmayınız.

Anketteki Son Durum

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5