3. Türk ve Bölgesel Kompozit Sanayi Teknoloji ve Uygulamaları Zirvesi ve Forumu Gerçekleşti

Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Türk ve Bölgesel Kompozit Sanayi Teknoloji ve Uygulamaları Zirvesi ve Forumu 5-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. 5 Ekim günü yapılan Zirvenin açılışını; İstanbul Valisi Vasip Şahin ile ev sahibi İTO Meclis Başkanı ve Kompozit Sanayicileri Derneği Başkanı Şekib Avdagiç’in yaptığı zirveye, PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu ve Başkan Yardımcısı Ali Zeki Karadeniz yanı sıra çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşunun Yöneticileri ve sektör mensupları katıldılar.

Zirvenin açılışında konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, kompozit malzemelerin çağımızın en önemli materyallerinden birisi olduğunu söyleyerek, savunma sanayinden ulaşıma, günlük hayatta bir çok alanda kullanıldığını ifade ederek, açılışını yaptığı etkinliğin başarılı olacağına inancını vurguladı.

İTO Meclis Başkanı ve Kompozit Sanayicileri Derneği Başkanı Şekib Avdagiç ise, bu yıl 3. kez düzenledikleri etkinliğin büyüdüğünü ve geliştiğini görmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, programlara katkı veren tüm katılımcılara ayrıca teşekkür etti.

Açılışın ardından stantlar ziyaret edilerek, katılımcılardan ürün ve hizmetleri hakkında bilgi alındı.

Bu yıl 3.sü düzenlenen etkinlikler kapsamında; 106 yerli ve yabancı firmanın katılımı ile yapılan fuar, 42 teknik ve ticari sunum ile yeni malzeme ve teknolojilerin tanıtıldığı etkinlikler düzenlendi.

Kompozit Sanayicileri Derneği Hakkında

Kompozit Sanayicileri Derneği Ekim 2017 itibari ile 92 firma, 14 üniversite ve 1 dernek olmak üzere toplam 107 kurum ve kuruluştan, 115 kişinin üye olduğu bir dernek konumuna ulaşmıştır. Derneğe üye olan kuruluşlar, Türkiye Kompozit Sektöründe üretilen toplam üretimin gerek değer, gerekse de hacim olarak %90’ını üretmektedirler. Kompozit Sanayicileri Derneği bu niteliği ile de sektöründeki tek dernek olma özelliğine sahiptir.
Kompozit Sanayicileri Derneği aynı zamanda Avrupa Kompozit Sanayicileri Birliği (EuCIA) üyesi olup, EuCIA Yönetim Kurulunda da Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Tolga Kutluğ tarafından temsil edilmektedir.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5