3. PAGEV Uluslararası Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresi Sunumları

PLASTİK SEKTÖRÜ 3. PAGEV PLASTİK AMBALAJ TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ’NDE BULUŞTU

3. PAGEV Uluslararası Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresi'ni 1 Kasım 2016 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de "Ambalajda İnovatif Trendler ve Markalaşma" ana teması ile gerçekleştirmiştik. Türkiye ve yurtdışından uzmanların, sektör temsilcilerinin ve akademisyenlerin bir araya geldiği kongrenin ana gündemini kozmetik ve ilaç sektöründeki ambalajlar oluşturdu.

PAGÇEV, TSP MAKİNE, RAVAGO KİMYA, ANAMED ANALİTİK, AZİZ PLASTİK, BOYKAN GÜMRÜKLEME ve PETEK PLASTİK sponsorluğunda düzenlenen ve Ambalaj sektörünün tüm taraflarını buluşturan kongremizde Nielsen, Ravago, İntertek Test Hizmetleri, Voksel Hızlı İmalat Teknolojileri, Globrand Danışmanlık, Orhan Irmak Tasarım firmaları ile İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kozmetoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gülgün Yener, kozmetik sektöründeki hammadde çözümleri, güvenlik ve mevzuat çalışmaları, inovatif uygulamalar ve yaratıcı ambalaj tasarımlarını dinleyicilerle paylaştı. Ayrıca, Sağlık Bakanlığı TİTCK, Novartis, Rebul Kozmetik, Kendi Cosmetics, Erkul Kozmetik, Selen Kozmetik, Erensoy Makina, Kurteks Farma Sistemleri, Gür Plastik, ISPE ile İstanbul Üniversitesi Eczacılık Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Oğul Araman’ın yer aldığı markalaşma ve inovasyonun konuşulduğu iki ayrı panel yapıldı.


3. PAGEV Uluslararası Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresi Kısa Tanıtım Filmi

Etkinliğimize katılamayan meslektaşlarımızın; kongremizde gerçekleşen tüm konuşmacıları izlemeleri ve yeni gelişmelerden faydalanabilmelerini sağlamak düşüncesiyle kongremizdeki konuşmaların tamamını aşağıdaki linkte paylaşıyoruz.

Bir sonraki 4. PAGEV Uluslararası Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresi 24 Kasım 2017 tarihinde İstanbul'da gerçekleşecektir.Kongrelerimiz ile ilgili detaylı bilgiye www.turkispic.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Kongre Konuşma Video ve Sunumları

Kongre Fotoğrafları

Kongre Tanıtım Filmi

PAGEV Tanıtım Filmi

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5