10. PAGEV Türk Plastik Endüstrisi Kongresi 2 Aralıkta...

10. PAGEV Türk Plastik Endüstrisi Kongresi 2 Aralıkta...

PAGEV Türk Plastik Endüstrisi Kongresi Organizasyon Komitesi adına sizleri 2 Aralık 2015 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de düzenlenecek olan X. PAGEV Türk Plastik Endüstrisi Kongresi’ne davet etmekten mutluluk duyarız. Geleneksel olarak Plast Eurasia Fuarı'ndan bir gün önce düzenlenen Kongremiz bu yıl "Elektrikli Ev Aletleri ve Tüketici Elektroniğinde Plastikler" teması ile gerçekleştirilecektir.

Plastik; tüketici elektroniği sektöründe kısa sürede en çok kullanılan malzeme halini aldı. Mevcut yıllık büyüme oranı %29,5 dolaylarında seyrediyor. Günümüzde ev aletleri ağırlıkça %40 oranında plastik malzeme içeriyor. Özellikle Çin gibi yükselen pazarlar, her geçen gün tüketici elektroniği pazarının lokomotifi olma yolunda ilerliyor. Plastik talebi tüketici elektroniği sektörünün hızlı gelişimiyle beraber ciddi miktarda artıyor ve plastik teknolojisi yeni zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Çoğu şirket, ürün performansı sunmak, ürünlerinin tasarımını daha farklı ve sanatsal bir hale getirmek, yenilik yaratmak ve ürünleri geliştirmek amacıyla yeni malzemeler, yeni tasarımlar kullanmaya başladı.

Kongremiz elektrikli ev aletleri ve tüketici elektroniğindeki son gelişmeler, ev aletleri ve aydınlatmanın çevreye etkileri, özellikle enerji verimli beyaz eşyalar, tüketici elektroniği, bilgi ve iletişim teknolojileri, ısıtma ve soğutma ekipmanları ile aydınlatma, genişletilmiş üretici sorumluluğu çerçevesinde yapılabilecek çalışmalar, inovatif tasarımlar gibi konuların tartışılacağı eşsiz bir forum olacaktır.

Devlet kurumlarından, uluslararası kuruluşlardan, üreticilerden ve akademik çevrelerden önemli temsilcilerin yer alacağı kongremizde; hammadde ve pazar, yeni teknolojiler ve inovatif gelişmeler konularında sunumların yer alacağı oturumların yanında, biri ev aletleri ve tüketici elektroniği konularında enerji verimliliğini arttırmaya yönelik plan ve uygulamaların, diğeri ise tasarımın tartışılacağı iki de panel organize edilecektir.

Ambalaj ve plastik sektörünün önde gelen uzmanları, akademisyenleri, iş liderleri ve yatırımcıları için eşsiz bir fikir alışveriş ortamı sunacak olan ve dünyanın dört bir yanından tanınmış önde gelen şirketlerden konuşmacı ve uzmanlar bilgilerini paylaşacağı Kongremize sizleri davet etmekten Vakfımız adına kıvanç duyuyorum.

Kongre Resmi Web Sitesi için lütfen tıklayınız.

Saygılarımızla,

Ahmet MERİÇ
PAGEV 1. Başkan Yardımcısı / Kongre Komitesi Başkanı

 

İLGİLİ DÖKÜMANLAR

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5