TÜRK PLASTİK SANAYİCİLERİNDEN DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİ

15 Temmuz Cuma akşamı gerçekleşen darbe girişiminin yankıları sürüyor. Tüm toplumun büyük bir tepki gösterdiği bu girişime Türk plastik sanayicileri de sessiz kalmadı. Sektör adına açıklamalarda bulunan PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu, “Türk plastik sanayicileri olarak, geleceğin parlak Türkiye’sini kalkınmış, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesi hedefine ulaşmış, ekonomisi güçlü, insanları huzurlu bir ülke olarak görmeyi can-ı gönülden istiyor ve bunun için canla başla çalışıyoruz. Bilimde, eğitimde başarılı; dolayısıyla ekonomisi ve sanayisi güçlü, caydırıcı barışçı ordusuyla insanlarını ve dostlarını mutlu eden bir güven ülkesi olacağız. Bu hedefimizi sekteye uğratmak isteyen darbecilere karşı “birlik ve beraberlik içinde” milletimizle meydanları doldurup, demokrasinin yanında olduk. Türkiye’nin geleceğini, milletin silahıyla milletini vuran, demokrasisinin sembolü meclisini bombalayanlara bırakamazdık, milletçe bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız” dedi.

Yavuz Eroğlu, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa dilerken, Türk plastik sanayicileri olarak, önce Vatan şiarıyla, var olmayı bugün bir daha hak eden milletimizle bir bütünüz” diyerek açıklamalarına son verdi.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları